VI HAR AFDELINGER I AALBORG, AABYBRO, NIBE, GJØL, KLARUP, BLOKHUS OG AARS
Ydelser

Elinstallationer ifm. renovering af sommerhus, villa, lejlighed e.l.

Vi udfører alle elinstallationer ifm. renovering. Det kan f.eks. være renovering af sommerhus, villa eller lejlighed.
 

Elinstallationer ifm. renovering af sommerhus

Skal du til at renovere dit sommerhus, så har vi stor erfaring i udførsel af elinstallationer ifm. renovering af sommerhuse.

Vi har renoveret mange sommerhuse - fortrinsvis i Hune, Blokhus, Rødhus og Løkken. Vi har derfor stor erfaring i løsninger, der kan holde til det skrappe og barske miljø, der er langs den Jyske Vestkyst.
 
Når du skal renovere sommerhus, har du selvfølgelig en masse tanker om, hvordan det skal være. Mange tænker dog ikke lige på elinstallationerne som det første. Det er her vi kan hjælpe og rådgive dig, så vi sammen kan finde frem til de helt rigtige løsninger for dig.
 
Kontakt os for en snak og få et uforpligtende tilbud, hvis du går i renoveringstanker – tlf. 96 34 37 00.
 

Elinstallationer ifm. renovering af villa

Skal du til at renovere din villa, så er der mange ting at tænke på. En af tingene er elinstallationerne. Skal det være standart installationer, eller har du tænkt på intelligente installationer som IHC og Smart House? Ring til os og få en uforpligtendesnak om dine ønsker og muligheder - så finder vi sammen frem til de helt rigtige løsninger for netop dig.

Ring til os på tlf. 96 34 37 00 - vi svarer altid.
 

Elinstallationer ifm. renovering af lejlighed

Har du købt lejlighed, og skal du i gang med at renovere den, eller bor du der allerede og tænker, at nu skal den altså renoveres, så har vi stor erfaring i udførsel af elinstallationer. Det gælder både gamle lejligheder, hvor de gamle detaljer skal bevares og nyere lejligheder, som lige skal laves ”up-to-date”.

Ring til os på tlf. 96343700 og lad os få en uforpligtende snak om netop din lejlighed. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning.
 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU TILBUD?

Skriv til os allerede idag