VI HAR AFDELINGER I AALBORG, AABYBRO, NIBE, GJØL, KLARUP, BLOKHUS OG AARS
Om os

Overtagelse af Ejnar Sørensen Aabybro A/S 

Den 1. maj 2019 overtog vi ejerskabet af el-firmaet Ejnar Sørensen Aabybro A/S. Virksomheden blev etableret i 1984, og har derfor over 35 års erfaring som elinstallatør og elektriker. Samtidigt er de totalleverandør af fremtidsikrede El-løsninger til private og erhverv samt medejer af indkøbskæden El-Salg. Ejnar Sørensen A/S er ligeledes bosat i Nordjylland, og afspejler samme grundlæggende nordjyske værdier som Grønborg El A/S - og det er vi utrolig glade for. 

Derudover er Ejnar Sørensen A/S også medlem af Tekniqs garantiordning, som er din garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed - præcis ligesom Grønborg El A/S. 

De har samme høje kvalitet og service til kunderne, og går ikke på kompromis med noget som helst. Det handler nemlig udelukkende om tillid og sikkerhed - og det er vi fuldstændig enige i. Derfor fortsætter vi selvfølgelig med de samme dygtige medarbejdere hos Ejnar Sørensen i Aabybro på Industrivej 23, så du får den samme høje service, som du altid har fået. 

Ejnar Sørensen Aabybro A/S er behjælpelige på mange forskellige områder, og hjælper bl.a. med: 
 

  • Hvidevareservice - Levering, garanti og forsikring
  • Belysning 
  • Indeklima 
  • Alarm og sikring 

Hos Ejnar Sørensen Aabybro A/S finder du altså en elektriker og elinstallatør, som udfører alle former for el-arbejde, og som har stort fokus på tillid og sikkerhed. Du er tilmed garanteret en billig pris og en høj kvalitet på det udførte arbejde.

 

Hvidevaredokteren, Ejnar Sørensen, Grønborg El

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU TILBUD?

Skriv til os allerede idag