VI HAR AFDELINGER I AALBORG, AABYBRO, NIBE, GJØL, KLARUP, BLOKHUS OG AARS
Ydelser

Elinstallationer ifm. nybyg af sommerhus, villa e.l.

Vi udfører alle elinstallationer, hvis du skal have bygget nyt sommerhus, villa eller andet nybyggeri.
 

Elinstallationer i sommerhus – Blokhus, Hune, Rødhus eller Løkken

Skal du til at bygge nyt sommerhus, så har vi stor erfaring i udførelse af elinstallationer ifm. nybyggeri af sommerhuse. 

Vores referenceliste er lang, og det er fortrinsvis i Blokhus, Hune, Rødhus og Løkken vi udfører elinstallationer i sommerhuse. Vi har derfor stor erfaring i løsninger, der kan holde til det skrappe og barske miljø, der er langs den Jyske Vestkyst og vores elektrikere har stor erfaring i udførelse af løsningerne.
 
Er det første gang du skal bygge nyt sommerhus, så har du selvfølgelig en masse ønsker til, hvordan det skal se ud osv. - men det er ikke sikkert, du endnu har tænkt nærmere over detaljerne i elinstallationerne. Det er her vi kan hjælpe dig med råd og vejledning, så vi sammen finder en løsning, der passer netop til dine ønsker og behov.
 
Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud, hvis du går i byggetanker – tlf. 96 34 37 00.
 

Elinstallationer i villa

Skal du til at bygge ny villa, så er der mange ting at tænke på. En af tingene er elinstallationerne. Skal det være standart installationer, eller har du tænkt på intelligente installationer som IHC og Smart House?

Ring gerne til os og få en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker - så finder vi sammen, den helt perfelte løsning til netop dig. Vores tlf. er 96 34 37 00 - vi svarer altid.
 

 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU TILBUD?

Skriv til os allerede idag