VI HAR AFDELINGER I AALBORG, AABYBRO, NIBE, GJØL, KLARUP, BLOKHUS OG AARS
Om os

Søger du læreplads som elektriker?

Søger du læreplads som elektriker, så kom forbi på Mineralvej 15 i Aalborg med en uopfordret ansøgning til Martin Rytter Jensen eller send en ansøgning på hans mail: mj@gronborg-el.dk.

Vi har normalt 8-9 lærlinge af gangen. Vi prøver at give dem en så spændende, alsidig og lærerig uddannelse som mulig. Jo mere lærevillighed og initiativ – jo mere ansvar.

Hvert år i december kårer vi årets lærling. Alle ansatte (- lærlinge) afgiver en anonym stemme og vinderen modtager derefter et legat på kr. 10.000.
 

Karriere hos Grønborg El 

Vil du være en del af vores team og være med til at forme fremtidens el-branche?  
Hos Grønborg El søger vi altid fagligt dygtige kollegaer.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

 

Fleksibilitet til at forme din egen arbejdsdag: Som en del af vores team vil du få muligheden for at sætte dit præg på din arbejdsdag og vælge de opgaver, der bedst matcher dine interesser, færdigheder og karrieremål.


Løn efter kvalifikationer: Dine færdigheder og erfaringer er værdifulde for os, derfor tilbyder vi en løn, der matcher dine kvalifikationer og ekspertise.


Fleksible arbejdstider: Vi anerkender, at vores medarbejdere har forskellige behov og forpligtelser uden for arbejdet. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider, der giver dig mulighed for at tilpasse din arbejdsplan til dine personlige omstændigheder.


Mulighed for faglig udvikling: Vi investerer i vores medarbejderes faglige udvikling og tilbyder løbende kurser og efteruddannelse. På den måde har du mulighed for at udvikle dig i den retning, du ønsker, og holde dig opdateret med teknologier og innovative løsninger inden for elektrikerfaget.


Et socialt fællesskab: Hos Grønborg El er vi mere end bare kollegaer - vi er et team. Vi sætter pris på det sociale fællesskab og et positivt arbejdsmiljø. Vi afholder derfor flere arrangementer i løbet af året. 
 

Kom forbi med din ansøgning på vores kontor Mineralvej 15, 9220 Aalborg Ø. eller send en uopfordret ansøgning til René Poulsen på rp@gronborg-el.dk
 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU TILBUD?

Skriv til os allerede idag